Elegeix les cartes que inspiraran la teva història i endevina quines usaran els teus oponents. Qui crearà el conte més original del Mediterrani?

Un joc de cartes per jugar, crear i aprendre

Per jugar

Story Island és un joc pensat per gaudir en família o amb amics, tant per adults com per a infants. De partides ràpides, et divertiràs moltíssim mentre fas volar la teva imaginació.

Per crear

Les cartes també estan dissenyades per usar-se com una eina de creació. Descarrega't la guia de creació o usa-les de forma intuïtiva. A part, oferim l’activitat didàctica Imagilla't - Taller de creació d’històries.

Per aprendre

Amb Story Island podràs aprendre a connectar amb les teves emocions, desenvolupar la teva expressió oral i despertar la teva creativitat. A més, podràs aprendre sobre l'illa i fins i tot diferents idiomes.

Imagilla't, una baralla creativa

Fa un any, vam publicar en el mercat local eivissenc vam publicar Imagilla’t, una baralla per a crear històries de la que ha sortit el joc Story Island. A Eivissa encara podreu trobar a la venda als següents establiments de l’illa:

Llibreria El Quijote – Sant Antoni
 Llibreria Mediterrània – Eivissa
 Llibreria Sa Cultural – Eivissa
 Llibreria Can Jurat – Sant Jordi
 Llibreria Sant Miquel – Sant Miquel
Al·lots Eco – Santa Eulària des Riu
Llibreria Barco de Papel – Eivissa
Oficopy – Sant Josep de sa Talaia

Taller de creació d'històries

Com a complement pedagògic, oferim una activitat didàctica de creació narrativa basada en el joc, per despertar la imaginació vinculant creativitat i tradició. Contacta amb nosaltres per sol·licitar-la per a la teva escola, biblioteca o esdeveniment.

T'imagilles?

Endinsa't al món imagilla't i descobreix com crear històries jugant i divertint-te.

10% DESCOMPTE

Reserva el joc abans que ningú!

Susbscriu-te per rebre les nostres novetats i per accedir a un descompte pel joc.

Reserva ja el joc Imagilla't!

Ja pots reservar el teu joc Imagilla't! Recorda que és una edició limitada i a sobre, si t'inscrius a la nostra llista de subscripció podràs accedir a un 10% de descompte!

Preguntes freqüents

Vols seguir connectat amb nosaltres i rebre novetats?