Elegeix les cartes que inspiraran la teva història i endevina quines usaran els teus oponents. Qui crearà el conte més original del Mediterrani?

Ja a la venda, aconsegueix-lo!

Un joc de creació d'històries per a tota la família inspirat en l'Eivissa tradicional

Com es juga?

Story Island está formado por 64 cartas. En cada una de ellas encontrarás una ilustración que representa algún elemento de la cultura ibicenca y sus cuentos tradicionales (personas, lugares, animales, seres mitológicos, etc.) y un elemento escrito (emociones, acciones, sentidos, cualidades, etc.) útil para la creación de historias.

Inspirándote en ellas, deberás inventar una historia evitando que el resto de participantes adivinen las cartas que vas a usar. Además, deberás adivinar las cartas que el resto de cuentacuentos usarán en su historia cuando sea su turno.

Y usando así tu imaginación e intuición, conseguirás cartas de punto para ganar la partida.

¿Quién creará el cuento más original del Mediterráneo?

Un joc de cartes per jugar, crear i aprendre

Per jugar

Story Island és un joc pensat per gaudir en família o amb amics, tant per adults com per a infants. De partides ràpides, et divertiràs moltíssim mentre fas volar la teva imaginació.

Per crear

Les cartes també estan dissenyades per usar-se com una eina de creació. Descarrega't la guia de creació o usa-les de forma intuïtiva. A part, oferim l’activitat didàctica Imagilla't - Taller de creació d’històries.

Per aprendre

Amb Story Island podràs aprendre a connectar amb les teves emocions, desenvolupar la teva expressió oral i despertar la teva creativitat. A més, podràs aprendre sobre l'illa i fins i tot diferents idiomes.

Imagilla't, una baralla creativa

Fa un any, vam publicar en el mercat local eivissenc vam publicar Imagilla’t, una baralla per a crear històries de la que ha sortit el joc Story Island. A Eivissa encara podreu trobar a la venda als següents establiments de l’illa:

Llibreria El Quijote – Sant Antoni
 Llibreria Mediterrània – Eivissa
 Llibreria Sa Cultural – Eivissa
 Llibreria Can Jurat – Sant Jordi
 Llibreria Sant Miquel – Sant Miquel
Al·lots Eco – Santa Eulària des Riu
Llibreria Barco de Papel – Eivissa
Oficopy – Sant Josep de sa Talaia

Taller de creació d'històries

Com a complement pedagògic, oferim una activitat didàctica de creació narrativa basada en el joc, per despertar la imaginació vinculant creativitat i tradició. Contacta amb nosaltres per sol·licitar-la per a la teva escola, biblioteca o esdeveniment.

T'imagilles?

Endinsa't al món imagilla't i descobreix com crear històries jugant i divertint-te.

10% DESCOMPTE

Reserva el joc abans que ningú!

Susbscriu-te per rebre les nostres novetats i per accedir a un descompte pel joc.

Reserva ja el joc Imagilla't!

Ja pots reservar el teu joc Imagilla't! Recorda que és una edició limitada i a sobre, si t'inscrius a la nostra llista de subscripció podràs accedir a un 10% de descompte!

Preguntes freqüents

Vols seguir connectat amb nosaltres i rebre novetats?